Morfar

Idag fick jag ett mejl ifrån mamma där det stod att morfar är död. Han dog av lunginflammation.
Han mådde inte speciellt bra och blev väldigt gammal, 87 år. Och han dog hemma med mormor vid sin sida.

Men jag är ändå väldigt ledsen. Det känns jobbigt att vara såhär långt borta, jag hade verkligen hoppats på att ingenting skulle hända med någon medan jag var borta.

Han har fått många "blessings" av alla mormoner här i alla fall. Fast jag tror ju inte på att någonting händer efter döden.

Det här var väl det bästa. Men jag kan ändå tycka att det vore bättre om han hade väntat några månader. Ett av mina nyårslöften var att visa mer uppskattning emot honom, det är ju lite sent nu. Men jag började med det redan innan jag åkte iväg som utbytesstudent så jag har inte dåligt samvete.

Kram på dig morfar.

Mycket på G

Nu i helgen är det state i brottning i Las Vegas. Ska bli sjukt roligt. Är lite ledsen bara, kommer sakna brottningslaget väldigt mycket. Det är ett ganska litet lag (kanske 10 personer) och det är en jättebra sammanhållning.

Helgen efter det är det state i basketboll. Det ser jag inte fram emot så jättemycket. Jag tycker inte det är speciellt roligt att titta på basketboll. Och jag kommer förmodligen åka dit och tillbaka i en bil med min värdfamilj istället på skolbussen med laget, och det är en sex timmars bilresa.

Veckan efter det (tror jag) börjar track and field (friidrott typ). Och det längtar jag väldigt mycket till, eftersom då får jag äntligen vara med och träna! Man väljer 2-3 grenar som man vill specialisera sig på och jag tror jag ska välja 3,2 km (den längsta springsträckan) och höjdhopp. Det ska bli kul.

Och då åker jag även till kalifornien på ledarskapsutbildningen en helg! Jag är ganska säker på att jag ska åka nu. Det kommer bli väldigt kul! Det kommer vara flera hundra ungdomar ifrån hela nevada och kalifornien som bor i korridorer med 3-4 personer i varje rum eller något sånt. Det går mer eller mindre ut på att lära sig saker om ledarskap och att lära känna nya människor.

Och sen åker jag till Hawaii! Nu är det bestämt! Jag ska köpa flygbiljett i morgon eller i övermorgon!

Och allt detta händer inom loppet av en månad. Ah, tänk, om prick en månad befinner jag mig på Hawaii!!!! Jag är så himla taggad på det att det finns inte!

Är dålig på att ta bilder. Ska försöka bli bättre på det.

Kram på er där hemma! Vi ses om mindre än fyra månader!

Ett litet tips

Ska gå och lägga mig snart. Tänkte bara berätta en sak som jag precis lärt mig i kyrkkursen i skolan.

Mormoner tror på änglar. Men ibland så kan det vara svårt att veta om ängeln är en riktig ängel eller om den luras och att det är satan som skickat den. Tydligen så är det första man ska göra när man ser en ängel att be om att få skaka dens hand. Om det är en riktig hand så vet du att det är gud som skickat ängeln. Om du inte kan känna handen så är det satan som skickat ängeln. Så enkelt är det.

http://listphobia.com/wp-content/uploads/adriana_lima.jpg
En passande bild på en "victorias secret angel".


Super bowl

Hej där hemma i sverige!

Först måste jag börja med att tacka min kära kusin erik! Blir alltid så glad över att läsa dina kommentarer! Haha och förlåt om jag gjorde dig förväntansfull med att säga att jag var förlovad, det var en felskrivning och det är  min värdbror som förlovat SIG. :) Kram på dig toppenkussen!!

Igår var det superbowl! Det är den största amerikanska fotbollstävlingen. Jag kan ju inte säga att jag var sådär jättepeppad på att se det eftersom jag inte är ett stort fan av att titta på sport på tv. Och speciellt inte amerikansk fotboll eftersom jag fortfarande inte riktigt förstår hur det går till även om jag fått det förklarat för mig ett 10-tal gånger och t.o.m. tävlat i amerikansk fotboll (haha). :)

Men, det var roligare än vad jag trodde. De spelar fotboll i 10 minuter och sen är det 15 minuter reklam, sen 10 minuter fotboll, 15 minuter reklam osv (kändes som det iaf). Och superbowl är känd för sin reklam. TV-reklamen ändras helt och det är mer eller mindre bara små roliga sketcher. Idag i skolan var det reklamerna alla pratade om och inte själva matchen. Lärarna började varje lektion med att fråga vad allas favoritreklam var.



En reklam från super bowl. Vet inte om jag tycker den var jätterolig men ville bara lägga upp ett exempel.

Fick ett brev igår också. Från Nevada State Park-tävlingen där jag gjorde en poster. Som pris får jag gratis inträde + camping en natt på vilken state park i nevada jag vill. Det var ju lite roligt:)

Stor kram!!

Brottning!

Hej där hemma!

Ganska många saker har hänt sen jag skrev sist. Var ganska ledsen för ett tag sen men nu mår jag bra igen!

Jag har precis kommit hem från en övernattning i en stad som heter Laughlin med brottningen. Laughlin ligger 2 timmar utanför las vegas och är som ett mini-las vegas. Det var skönt att komma bort från kylan i panaca, och gå omkring i t-shirt utan att frysa:)

http://my-photo-blog.com/wp-content/uploads/2007/08/viva-laughlin.jpg
Tog inte några bilder men såhär ser laughlin ut.

Alla killar tävlar i olika viktklasser. De lättaste (eller minsta, vet inte vad som passar bäst) viktklassen är ca 45 kilo och under, dvs vääldigt smala killar. Den tyngsta är  upp till 130 kilo. Det är väldigt stora killar!


135-kilos klassen:)

Det är ganska brutalt. Killarna MÅSTE väga en viss vikt under weight-ins, annars kan du inte brottas. Så om de väger för mycket dagen innan så äter de ingenting, sätter på sig MASSOR av kläder och sätter sig vid ett element eller liknande, och de dricker ingenting och spottar jättemycket. En kille i vårt lag gick ner över 4 kilo på 24 timmar för att kunna brottas. När brottningen började så spydde han på mattan så han kunde inte brottas mer. Ganska läskigt.

Det var en kul helg iaf.


Minns ni den här bilden jag målade?

Jag vann inte men jag fick ett hedersomnämnande. Så jag fick ett brev hem där de gratulerade mig plus att jag fick ett diplom. Och de har använt min poster i reklamsammanhang runt om i nevada:) Och jag var den enda i vår skola som fick ett hedersomnämnande, stolt är jag:) haha.

Den här veckan har det varit polar days i skolan. Det är lite som homecoming, man klär ut sig till olika saker olika dagar och det är massa saker som händer. Vi har haft en dag då alla kom till skolan med ruffsigt hår och pyjamas, en dag med halloweenkläder, en dag då tjejer klädde ut sig till killar och vise versa och så en school-spirit dag. Dagen då tjejer klädde ut sig till killar vise versa var väldigt rolig då vissa killar kom barbenta med klänningar och klackskor:) Och det var säkert 10 killar som hade klänningar med blixtlås på baksidan som de inte kunde få upp så de gick omkring och visade ryggarna.

Vi har också haft massa samlingar och uppträdanden och sånt. Tex hade vi en non-talent show. Där folk gjorde saker de var dåliga på. Vi hade också en samling då alla lärare klädde ut sig till olika elever och hade en teater. Det var kul. En lärare klädde ut sig till mig. Hon sa hela tiden: "är det så här konstigt i alla amerikanska skolor?" och alla svarade varje gång: "nej bara i lchs". Hahah:)

Vi hade också fear-factory. Då fick några personer äta väldigt äckliga saker, som hundmat, rent smör, marjonäs och sånt. Usch..

Nu är det fullt i vårt hus. Min värdbror har precis förlovat mig så han och alla hans kompisar har varit i huset hela helgen. Så jag måste sova i vardagsrummet inatt.

Kram på er där hemma! Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera!

RSS 2.0