Mycket på G

Nu i helgen är det state i brottning i Las Vegas. Ska bli sjukt roligt. Är lite ledsen bara, kommer sakna brottningslaget väldigt mycket. Det är ett ganska litet lag (kanske 10 personer) och det är en jättebra sammanhållning.

Helgen efter det är det state i basketboll. Det ser jag inte fram emot så jättemycket. Jag tycker inte det är speciellt roligt att titta på basketboll. Och jag kommer förmodligen åka dit och tillbaka i en bil med min värdfamilj istället på skolbussen med laget, och det är en sex timmars bilresa.

Veckan efter det (tror jag) börjar track and field (friidrott typ). Och det längtar jag väldigt mycket till, eftersom då får jag äntligen vara med och träna! Man väljer 2-3 grenar som man vill specialisera sig på och jag tror jag ska välja 3,2 km (den längsta springsträckan) och höjdhopp. Det ska bli kul.

Och då åker jag även till kalifornien på ledarskapsutbildningen en helg! Jag är ganska säker på att jag ska åka nu. Det kommer bli väldigt kul! Det kommer vara flera hundra ungdomar ifrån hela nevada och kalifornien som bor i korridorer med 3-4 personer i varje rum eller något sånt. Det går mer eller mindre ut på att lära sig saker om ledarskap och att lära känna nya människor.

Och sen åker jag till Hawaii! Nu är det bestämt! Jag ska köpa flygbiljett i morgon eller i övermorgon!

Och allt detta händer inom loppet av en månad. Ah, tänk, om prick en månad befinner jag mig på Hawaii!!!! Jag är så himla taggad på det att det finns inte!

Är dålig på att ta bilder. Ska försöka bli bättre på det.

Kram på er där hemma! Vi ses om mindre än fyra månader!

Kommentarer
Postat av: C.M. och P.

Hej Hanna!

Vad kul med en resa till Hawaii! Vi reser snart till Beijing- Kollade på kartan om vi skulle komma närmare dig då, men Pacific Ocean är bara så stort...Tänk att du snart är hemma igen:) Det känns som om det gått väldigt fort, men hur känns det för dig? Kramar från dina Beundrare C. M.P. samt P. nr två som säger mjau;)speciellt till dig!:)

2010-02-21 @ 19:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0