Sista inlägget

Hej! Glömde skriva att jag kommer sluta skriva här.

Jag skrev här eftersom jag ville hålla alla där hemma uppdaterade om vad som händer när jag var i usa men nu är jag ju hemma igen och då vill jag inte fortsätta skriva. Så sluta titta in här:)

Kram!


Hejdå panaca x2

Jag åker till vegas imorgon bitti istället. Klockan sju på morgonen lämnar jag panaca, och sen lyfter planet klockan halv nio.

Jag hade en bra sistakväll. Vi åkte ut med fyrhjulingarna runt omkring i öknen. Nu är jag trött faktiskt. Detta är med stor sannorlikhet sista inlägget från usa.

God natt och god morgon för er!

Hejdå panaca

Kanske mitt sista inlägg från usa. Sista dagen i Panaca nu i alla fall. Ikväll åker jag till vegas och imorgon kväll så åker jag hem. Hjälp. Om tiden alltid går såhär fort kommer jag vakna upp och vara 30 imorgon känns det som.

Hoppas ni har haft en bra nationaldag där hemma!
Kram!

29

Klockan är halv elva på kvällen och det är 29 grader ute?!?!?! Kan tillägga att jag bor i öknen och det här borde inte vara möjligt. Så fort solen går ner blir det iskallt och man måste springa omkring med typ 10 tjocktröjor.

Kan också tillägga att jag har fått vääääärldens tandvärk. Tänk om jag har fått hål i mina tänder? Skulle inte förvåna mig eftersom mina tänder har fått smaka på mycket socker de senaste 10 månaderna men ändå. Aj, aj, aj vad ont det gör.


Slutspurten

Nu är klockan halv sex och det är 33 grader ute. Och då är det ändå betydligt svalare än vad det var tidigare idag. Solen tar väldigt mycket (säger man så?) så jag har försökt att hålla mig i skuggan så mycket som möjligt eftersom jag inte vill ha en bonnbränna. Under hela friidrottssäsongen så gömde jag mig i skuggan och gick bara ut i solen när jag sprang. Mina värdsystrar mobbar mig för det och kallar mig för albino. Men idag fick jag faktiskt lite färg. Vi åkte och badade en timme mitt på dagen, och trots att det var molnigt så är mina kinder knallröda. Det är så man märker att man inte är i sverige direkt.

Nästan varje gång jag går ut och springer ser jag en ödla eller någonting sånt också, haha.

I alla fall har jag bara några dagar kvar här i Panaca. Det är torsdag och på måndag åker jag hem. Min värdpappa retar mig och säger: "johanna, johanna! nu är det bara fyra dagar, fem timmar och 28 minuter kvaaar!".

Jag har börjat packa och städa mitt rum. Inatt är förmodligen sista natten jag ska sova i min säng. Kan hända att jag sover här på söndag också om jag inte åker till vegas men ändå. Min värdbror gifter sig på lördag och imorgon kommer massa människor hit och jag måste sova i ett annat rum (det är massa människor här nu också).

Jag har redan rensat bort en hel sopsäck med saker och fyllt en av mina resväskor fulla.

Trots det har jag inte riktigt förstått att jag åker hem snart. Det var likadant när jag åkte hit, det var först på flygplatsen som jag fattade att jag skulle åka. Så jag antar att det kommer vara likadant nu.

Ikväll ska jag lägga in bilder från min kamera på datorn så då kan ni få ett litet roligare inlägg. Får lite dåligt samvete för jag måste vara världens sämsta bloggare.

Nej nu ska jag städa vidare i mitt rum! Kramar!

RSS 2.0