Vegasvideon!

Heej! Efter Vegas förra helgen gjorde jag en video men jag la aldrig upp den så här har ni den:



Igår var jag hemma hos Alex! En tjej som jag verkligen tycker om och vi hade det jättekul! Vi gick ut och joggade/powerwalkade/gick haha typ en timma. Efter det åkte jag och åt middag med Julia och Flo och deras värdföräldrar i cathedral gorge. Det var trevligt! Vi grillade marshmellows med choklad i :)

Idag är det Tanjis födelsedag. Så vi åt i Caliente på en restaurang, det var mysigt. På torsdag ska hon ha en sleepover med 20 13-åriga tjejer, haha. Och sen åker jag till grand canyon!! Åh vad jag ser fram emot det!

Kram på er alla där hemma!!

Pust och pu

Nu är jag verkligen grymt trött. Gick och la mig halv två igår kväll och vaknade tidigt för att gå till kyrkan. Dansen var väldigt lyckad iaf! Dock var den inte riktigt som jag tänkt mig. Varannan sång var dansmusik och varannan var romantisk musik som man dansade två till. Jag blev lite förvånad för nästan alla dansade, så det var kul!

I förrgår så var det stora homecoming-dagen. Alla som någonsin gått på LCHS var inbjudna och det var flera tusen i den lilla skolan. Det var massa uppträdanden och danser och den stora paraden! Jag gick i paraden och kastade ut popkornpåsar. Det var lite kul för de lägger någon smet i popkorna så de blir som hårda bollar. Och jag råkade kasta en ganska hård boll i Teras kompis huvud.. Haha.

På kvällen var det en stor fotbollmatch som var väldigt rolig att titta på! De satte eld på ett stort "L" i början. Och vi vann! (vilket var tur eftersom det somsagt var flera tusen gamla lincolnare där! Det firades med fyverkerier! På natten jobbade jag med att pynta till dansen. Kom hem riktigt sent.

Igår morse gick jag på en stor dejt med 12 par (tror jag). Killarna hade ordnat en gigantisk slip n' slide. Kändes väldigt lantigt då vi lyssnade på countrymusik och vissa människor satt i bakluckan på deras "trucks". Vi grillade hamburgare också. Det var en riktigt lyckad dejt! Sen åkte alla hem och fixade sig och sen var det homecoming-dans!



Jag, Flo och Julia haha. Alla amerikanare måste tycka vi är knäppa för vi har tagit riktigt skumma bilder...


På homecoming-dansen. Blomman jag har runt handleden är julias men jag var arg på min dejt för att jag inte fick någon så julia lät mig låna hennes en liten stund och då blev jag glad:) (jag var inte arg på riktigt om någon nu skulle tro det, haha).



Den enorma slip n' sliden. Det är jag som åker förresten! :) Och jag råkade ladda upp den på sidan så ni måste skruva lite på huvuderna, haha:)

KRAAAM!

Bilder!!

Jag älskar homecoming! Dagarna är så himla roliga!
Haha och skolan är ju väldigt enkel, men det är den ju annars också. På engelskan idag fick vi ett papper med massa bokstäver överallt där vi skulle hitta homecoming-ord (tror det heter leta ord eller någoting sånt). På US History spelade vi jeopardy, de rullar ner en stor tv-skärm och vi delar upp oss i tre lag där alla har en knapp att trycka på, det är kul. Vi har gjort det de tre senaste lektionerna med Historiafrågor men de hade inga fler historiafrågor och läraren hade inte planerat någonting så vi spelade med andra frågor istället som inte hade med historia att göra. Under Accounting fick vi glass och muffins, det är skolans 100-årsdag idag så vi firade den med det. Vi fick också en liten termos-liknande sak med lincoln på. En sån man dricker kaffe ur typ.

Jag har tagit massor av bilder:)

Här är från när vi jobbade med floaten igår. Vi spraymålade en stor popcornbox (som jag gjorde mer eller mindre). Det var kul! Ska försöka ta foto på hela floaten imorgon.




Igår var det Powder Puff! Här är seniorernas och freshmens lag (jag är i bakre raden i mitten typ):




Jag spelar! Dock spelade jag bara några sekunder haha, vi hade inte haft någon träning innan så jag fattade ingenting. En kille sa till mig att jag skulle jaga en viss tjej och försöka ta bollen innan hon gör det, mer visste jag inte.. Jag är den som är närmast i röd t-shirt!:




Alla i volleyboll-laget fick en sånhär att sätta i sin trädgård och även vi managers fick varsin! :) Så när man går runt i Panaca ser man sånna här skyltar lite här och var. Vår trädgård ligger så off från allting så jag har den på rummet istället:)



Folk frågar varandra till Homecoming dansen på väldigt kreativa sätt. Här har en tjej svarat en kille genom att skriva på hans skåp: "I rather die than say no to you so..." och på insidan står det "YES!). Som ni kan se har hon tejpat en död kille under skåpet, haha:)



Minns ni killen som jag lärde lite svenska? Att jag sa att "Jag gillar svenska brudar" betyder "I like to speak swedish" till honom? Hur som helst fick han reda på vad det egentligen betydde igår. Så idag efter Web designen hittade jag det här på mitt skåp!




Det var godis över hela väggarna och i hela skåpet men det är mer eller mindre uppätet nu. Dock var det inte bara jag som åt... :)


Hela skolan är pyntad inför 100-års firandet!




Haha floo hittade kak-flingor. Hahhaa tyckte det var lite kul.

Nu måste jag springa iväg! Mer homecoming-firande väntar! KRAM PÅ ER DÄR HEMMA!

Forsta homecoming-dagen!

Den har dagen har varit hur rolig som helst! Det var forsta dagen pa homecoming-veckan!
Vi firar LCHS 100 ar sa de teman vi har pa vara dress-up days ar 1909-1950, 1960-1970-1980, 1980-1990 och sist 1990-2009 (fast den dagen ska man kla sig med sa mycket school-spirit som mojligt).  Det ar kul! Ar lite osaker pa om jag fick alla ar ratt dock.

Sa idag var alla uppkladda valdigt roligt. Vissa hade riktigt gamla fina klader pa sig medan vissa kladde sig som lodisar eftersom den stora depressionen agde rum under 1930 (?) tror jag.

Efter skolan idag sa var det powder puff (ar osaker pa hur det stavas). Det betyder att alla tjejer lanar killarnas fotbolltrojor och spelar amerikansk fotboll mot varandra medan killarna klar ut sig till cheerleaders och hejar pa. Det var kul! Killarna kastade runt dem sjalva i luften och gjorde massa sexiga poser medan tjejerna spelade riktigt tuff amerikans fotboll mot varandra. Jag var quarterback men eftersom jag aldrig spelat forut sa spelade jag inte sa lange. Men det var kul!

Efterat jobbade jag pa seniors float och oj vad roligt det var! Jag holl i projektet om att gora en stor popcornbox! Sa jag byggde ihop (med hjalp av nagra andra) en stor popcornbox och spraymalade den rod. Det tog tva timmar sen var jag tvungen att ga men jag tror att nagra fortfarande ar kvar och jobbar pa den. Jag gjorde en mall over hur den ska malas sa det ska bli kul att se hur det gick imorgon:)

Ah jag gillar verkligen homecoming! Och jag har en del bilder fran matchen som jag kan lagga upp har men jag ar inte inne pa min egna dator nu...

Snabbt!

Jag har precis fått datortider! Åh, ingen dator efter klockan halv elva. Det betyder att jag bara har fem minuter kvar, jaja.

Idag har jag jobbat på en brandstation med att gå omkring och se viktig ut. Alla seniors får poäng eller nått för att vara där så alla gick omkring och såg viktiga ut. Mycket skumt. Sen var det volleyboll match. Jag var linejudge, sen var jag den som skrev ner poängen (det är mycket komplicerat och det var första gången jag gjorde det idag så jag är mycket stolt över mig själv!) och sen var jag en annan konstig grej (libero tracker). Men det var kul, vi vann! Och en match var otroligt spännande. Vi domare får egentligen inte heja men det var omöjligt att inte ställa sig upp och klappa händerna när vi fick vissa poäng! Det var kul!

Sen har jag jobbat på seniornas "float". Vi ska ha en parad om några dagar så vi pyntar en lastbilsliknande sak. Jag blev mycket shockad när jag såg hur stor den var och hur seriöst alla tar det! Det var kul, jag spraymålade en del:)

Nu är min datortid slut, typiskt. Godnatt!

Första söndagen utan kyrka

Kom precis hem från en helg i las vegas!
Jag åkte dit med volleyboll-teamet, vi spelade fyra matcher och vann allihop! Sedan kom Brent, Tanji och Lisa dit också så alla vi plus Tera, Julia och Flo sov i deras husvagn i två nätter.
Vi såg en jättehäftig ljusshow och gick in i massa stora affärer. Bla gick vi in i m&m affären (som jag var så ledsen att jag missade sist mamma, haha) och oj vad stor den var. De hade t.om. en 3D bio som hette "i lost my m in vegas" som vi tittade på i affären.

Vi åkte till ett bautastort akvarium och såg Trishas (min värdsyster som har flyttat till vegas) kompis som jobbade som sjöjungfru i akvariumet. Vi tittade på LCHS:s (skolan jag går i) amerikanska fotbollslag och under 10 minuter vände jag ryggen mot planen för att prata med en tjej och plötsligt reser hon sig upp och skriker och en kille flyger in i mitt ben. Jag stod upp och han flög in med sin axel (sitt axelskydd kanske man ska säga) i mitt ben så jag har ett stort blåmärke där nu, jag ramlade och han välte några stolar också.



Tanji, Jag, Tera och Julia i en jaktaffär


Flo, Jag, Julia, Tera och Tanji i M&M-världen



Nästa vecka är det homecoming! Och skolan fyller 100 år så det är extra speciellt iår, ska bli kul! Jag köpte en klänning plus skor till den stora dansen på lördag, ska bli väldigt roligt! Veckan har skutits upp så istället för att gå i skolan från mån-tors går vi tis-fre den här veckan, så jag är ledig imorgon!

Haha om man går på dansen får man extra credit i alla ämnen i skolan (högre betyg), likaså om man klär upp sig på alla dress-up days.

Och om två helger åker jag kanske till grand canyon! Hoppas på det!
KRAM på er därhemma!

Btw har jag varit här i över en månad nu (det var en månad i fredags).

Lidingö!!!

Resan till Salt Lake City var jättelyckad. Även om själva bilresan var oändlig så var det ändå väldigt kul. Vi åkte förbi IKEA och där blev jag helt lyrisk! Jag upptäckte att alla böcker i bokhyllarna var svenska och allting var precis sig likt! Titta vad jag hittade:



Vi åkte också förbi en jättestor affär där de sålde vapen. Jag kände mig mycket cool när jag höll i ett vapen så tera tog foton på mig. Men sen fick jag reda på att det bara var låstasvapen och de visade mig de äkta vapen som fanns och det var typ 1000 gånger fler. Hela affären hade massa uppstoppade djur i sig också. Lite läskigt.



Efter det besökte vi några släktingar till Brent. De serverade majs som de plockat från trädgården så efter middagen gick jag ut bland majsfälten och plockade majs själv. Det var kul, har aldrig gått i ett riktigt majsfält med små gångar och där majsstråna (hm) är jättehöga förut! Familjen hade en trebent hund också. Den var hur söt som helst, borde ha tagit ett foto..







De här tre fotona är ifrån sanddynorna som finns här i närheten. På första bilden hoppar jag över en buske ned för ett stup och gör flera kullerbyttor innan jag stannar. Det var otroligt kul (hoppade flera gånger för det gjorde inte ont för det var bara mjuk sand:).

Kan ju passa på att berätta att jag funderar på att stanna här ännu längre. Jag vill följa med på deras seniors trip (alla seniors åker på en resa i slutet av året) och den är inte förren i mitten av juni (jag skulle åkt hem den 8:e annars..). Istället för New York väger det åt att vi ska åka på en kryssning till Mexico! Hur coolt vore inte det:)

Salt lake city och vegas!

Idag har jag varit och hoppat bland sanddynor i solnedgangen! Pa hemvagen korde lisa (vardmamma) omkring med oss pa toppen pa bergen och det var jattelaskigt. Denise trodde hon skulle do och en gang lutade bilen sa mycket att vi trodde den skulle ramla sa alla slangde sig till vanster i bilen, det var riktigt laskigt! Men kul!

Pa onsdag ska vi skippa skolan och aka till salt lake city istallet! Ska bli kul:) Det ar varsta mormonstallet sa de har de coolaste templerna dar sa om jag har tur aker vi forbi nagot av dem! (haha jag later som en liten nord..).

Pa fredag aker jag till las vegas ocksa! Tera har en volleybollmatch dar men hela familjen kommer och tittar och sa sover vi dar en natt istallet. Och antligen ska jag fa komma till en forever 21! Ah vad jag langtar efter att fa shoppa normala klader for allt jag kopt hittills har varit fult...

Hej sa lange!


Hej!

Imorse var det kyrka som vanligt. Fast den här gången samlades över 1000 personer i den lilla kyrkan för en viktig person pratade. Efter kyrkan skypade jag med linnea för första gången, det var mycket trevligt!

Sen åkte jag iväg på en mycket god middag där vi spelade ett mycket roligt spel som jag ska se om vi har i sverige också. Nu vill inte datorn skriva mer, åh..

Lördag!

Hej där hemma! Klockan är tolv här så jag måste gå och lägga mig snart.
Idag vaknade jag av att Tanji ville att jag skulle göra svenska pannkakor. Jag insisterade på att vi inte äter de till frukost men alla tjatade så tillslut gjorde jag pannkakor. De blev mycket goda och jag trodde det skulle smaka konstigt för sylten här är helt annorlunda men deras sylt var hemmagjord och var extremt god! Mamma nästa gång du gör någon sylt testa göra jordgubbs/hallonsylt! Mycket god kombination!

Flo kom hit ett tag och vi tittade på film. Sen har jag spelat pingis och tittat på stjärnorna, såg några till stjärnfall idag! Helt sjukt vad himlen är vacker här, och det är inga myggor och det fläktar varmt. Åh, kommer sakna att ligga och titta på stjärnorna på deras trampolin när jag kommer hem..

Gjorde en kort film till er där hemma idag också! kram och godnatt (godmorgon för er..)




9/11

Jag sag fallande stjarnor igar! Det ar helt sjukt vad himlen har ar cool. Vintergatan ar som ett vitt moln over himlen och man kan se 3000 stjarnor! Vissa ar roda eller blaa for att de har en annan temperatur eller nagonting sant. Denise, den gamla utbytesstudenten som ar har och halsar pa, har pluggat astronomi sa vi lag pa studsmattan och hon visade alla stjarnbilder hon kunde och hon visade ocksa venus!

Idag har jag varit i st george i Utah med Flo (en annan utbytesstudent), tanji (vardsyster), denise och pete (flos vardpappa). Tera ar pa en volleybollturnering men alla managers kunde inte folja med for det fanns inte rum pa hotellet sa jag och flo stannade hemma. Vi hade iaf en jattetrevlig dag! Det tar 1,5 timmar att kora till st george sa vi hade musik pa hogsta volym och dansade i bilen. Mycket trevligt.

Jag kopte fyra t-shirtar varav tva var killt-shirts, haha, men de har inte sa bra affarer i st george (dvs de har inte forever 21). Men nasta helg ska vi kanske aka till vegas och da ska jag kopa klader for dar har de forever 21! Ah, ser fram emot det! Nar vi kom tillbaka tittade vi pa ett program om 9/11. Det var atta ar sedan idag. Usch och fy, kanns tryggt att vara i en liten stad anda!

Sag forresten den fetaste gris jag nagonsin sett idag! Den var sa ful sa den blev sot, tankte pa min lilla mamma da som har en tendens att bli forelskad i grisar. Vi akte forbi nagons hus som nagon kande namligen och de hade grisar (och en minihast, nagra getter och typ 10 hundar).

KRAM!!


Kaktävling!

Vad roligt Paulina och Mikaela att Fuglesang kommer till er skola!!!! Hälsa honom från mig, haha (jag skämtar bara, ni behöver inte göra det...).

En ganska rolig sak hände igår. Alla i familjen utom jag och Trent åkte iväg till skolan för att gå på en "back to school"-kväll där man pratade med alla lärare. Lisa ringde hem för att prata med mig men Trent svarade. När Lisa frågade efter mig sa Trent att han såg en bil åka iväg så han antog att jag åkte iväg med någon kille eller något. Innan han hann säga att jag skojade la Lisa på och skickade ett sms till mig där det stod: "where are you". Haha, tydligen brukade deras förra utbytesstudent smyga iväg men ändå.

Det Lisa tillslut berättade för mig var att jag kommer få vara med om graduation. Det har varit väldigt flummit men vi utbytesstudenter är juni-seniors haha, vi är varken juniors eller seniors. Väldigt skumt. Vi går de obligatoriska junior-kurserna i skolan men vi är med på alla senior saker. Det gjorde mig väldigt glad! :) Idag beställde jag en cap and gown, det som studenterna har på sig när de tar studenten. Man kunde köpa ringar som man designade själv också vilket en annan utbytesstudent gjorde, men de var väldigt dyra, han betalade 550 dollar för din ring (gångra det med sju..).

Idag hade jag ett speech i skolan också. Är så himla glad för att jag tog speech-kursen i sverige för jag var inte nervös när jag pratade. Jag brukade ha grova problem med att prata inför folk, skakade så jag var tvungen att avsluta och stammade och sa helt fel saker. Men det kändes ganska bra nu. Dock har jag kommit på att jag rör på mig väldigt mycket.

Efter skolan var det volleyboll-träning. Jag tog reda på lite saker om de klubbar som finns i skolan och jag funderar på att vara med i någon. Vore kul.

Sen var det young women's. Det var väldigt roligt den här gången. Vi åt middag i kyrkans gympasal (?? haha) och sen var det två väldigt roliga tävlingar.

I första tävligen fick man en donout att ha på tungan samtidigt som man skulle springa en viss sträcka. När man sprungit klart skulle man äta upp hela donouten, när den var uppäten fick nästa i laget springa vidare. Mitt lag vann!

I den andra tävlingen skulle man dekorera en tårta. Jag och Alex (en jättegullig tjej i min accounting-klass) gjorde vår tårta tillsammans och vi kom på delad förstaplats!

Haha det är mycket onyttiga tävlingar här...





Haha vår tårta (alex är på bilden) och den andra vinnartårtan. Den andra var den absolut fulaste tårtan i hela salen. Domarna kallade vinnarna för "the beauty and the beast). Haha. Lägg märkte till att det är donouts och cupcakes på den andra tårtan, haha..

GRATTIS!

GRATTIS PAPPA!!!!!! HOPPAS DU FAR EN TOPPENFODELSEDAG!


Har forresten varit har i tre veckor nu!
Nu ska jag till skolan!
Kram pa er alla dar hemma och en speciellt stor kram till snase! :)

Tre veckor snart!

Oj vad mycket som händer här hela tiden, hinner knappt andas!
Det har varit labour day-weekend nu och det har hänt en massa saker hela tiden.

Igår gick jag till kyrkan på morgonen, när jag kom hem byggde vi upp en slip-n-slide i trädgården, vet var mycket roligt! De har en liten sluttning i deras trädgård så man kastade sig över den halkiga mattan. Det blev dock lite kallt så vi avslutade allting med att sitta lite i deras hot tub! :) Efter det åkte vi till Pioche (en liten by i närheten) och tittade på fyverkerier! Det var de finaste jag sett, och det var väldigt annorlunda fyverkerier! Vissa var ovala, vissa var i 10 olika färger och gick åt alla håll och vissa täckte verkligen HELA himlen och föll ner så att det t.o.m. träffade publiken en gång. Deras himmel känns som en "widescreen", den är liksom mycket större än den himmel jag är van vid, så de fyverkerier som täckte hela himlen var riktigt häftiga!



Jag i slip n' sliden!





Vi åkte förbi någon nationalparken förut, minns inte riktigt vad den hette.. På nedersta bilden är det jag och en tjej som var utbytesstudent här förra året. Hon är tillbaka och ska gå i skolan här i närheten nu..

Idag väckte lisa mig 8:00 med att hoppa i min säng, :), jag trodde inte vi skulle göra någonting på morgonen så jag försökte somna om men 8:45 kommer denise (deras förra utbytessudent som är här och hälsar på) in i mitt rum och säger att vi ska åka om 5 minuter. Jag var tvungen att duscha så på 7 minuter hinner jag duscha (tvätta håret), klä på mig, äta och packa allt jag skulle ha med mig (på 7 minuter! många år av träning från mina försovningar hemma i sverie har gjort mig megasnabb på morgonen, haha).

Vi åkte iväg och tittade på en parad. Det var kul, tera och tanji var med i paraden. Tanji spelade saxofon och Tera, som har varit med i paraden sju år rad och var glad att hon äntligen skulle få slippa och fick titta på paraden iår, blev tillsagd i sista sekund att hon var tvungen att hjälpa till med att hålla upp en skylt. Haha..

Efter paraden tog jag, lisa, tera, tanji och brent en promenad upp för bergen runt deras hus. Vi gick och tittde på deras cayon uppifrån:



Jag i stupet till cayonen! Brent tog bilden och han sa att mina föräldrar kommer döda honom när de ser det här fotot.

Efter det tog vi fyrhjulingarna och en konsig fyrhjulings-aktig bil till ett vattenfall som ligger 10 minuter ifrån deras hus om man fortsätter förbi canyonen. Hm, nu funkade det inte att infoga bilder. Jaja.

När vi kom hem lagade jag köttbullar med älgpasta som vi åt samtidigt som vi hade abba på i bakgrunden. Det var mycket lyckat och köttbullarna blev jättegoda. De tycker att vi är konsiga som har ketchup till pasta. De tycker att man kan ha ketchup till allt men inte pasta, men de blev förvånade när de upptäckte hur gott det var. Jag berättade att vi typ bara har ketchup till pasta och de tyckte jag var konstig...

Åh mitt tangentbord gör mig knasig. Vet inte vad det är för fel men det vill inte skriva det jag vill, hm, kanske är smuts i det? Hade laptopen i handbagaget tillsammans med brödsmulor och sånt under hitresan, kanske inte var så smart?

KRAM på er där hemma!!


God morgon!

Glömde berätta att jag för några dagar sedan var i kyrkan och då kommer en man fram till mig och pratar svenska! Han hade tydligen varit på sin "mission" i sverige (alla åker ju iväg på religiösa uppdrag här). Det kändes jättekonstigt att prata svenska. Kändes lite som en dröm, speciellt eftersom han pratade väldigt konstig svenska, som en robot typ.

Jag har skaffat en mobiltelefon nu förresten! Man betalar 10 dollar i månaden så får man sms:a hur mycket man vill till de som har samma operatör, och i den här lilla staden använder alla samma operatör så det är bra! Så jag och tera satt och skickade massa meddelanden till varandra igår medan vi tittade på film. Det var kul:)

Nu är klockan snart sju där hemma vilket betyder att pappas fest börjar snart! Lycka till och hoppas ni får det kul!



Jag och Nooni på promenaden i förrgår:)

FILM!

Hej där hemma!

Lisa ville ha datorn så jag hinner bara skriva lite fort men jag har gjort en kort video till er! Hm, kan förvarna er lite. Jag har inte förändrats sen jag kom hit trodde jag men min videoskapartalang har helt försvunnit, tyvärr. Dock kan jag skylla på att jag hade lite bråttom.

I början av videon filmar jag huset jag bor i och sen när jag går till canyonen som ligger precis bredvid. Tänkte att det skulle bli coolt när man snabbspolade men det blev bara skakigt..
Bilderna och filmerna är från när jag gick en promenad tidigare idag. Det är jobbigt att gå promenader mitt på dagen eftersom det är varmt men idag var det lite svalare och molnigt, men fortfarande runt 30 grader.

KRAM!



Volleybollmatch

Hej där hemma!

Jag har det fortfarande bra här! Jag har kommit fram till att det är HELT annorlunda än vad jag trodde det skulle vara att vara utbytesstudent. Jag trodde det skulle vara jobbigare, att familjen inte skulle tänka lika dant som en och att jag skulle tycka de var knäppa ibland. Att det skulle vara svårt att hitta kompisar som jag verkligen tyckte om och att det skulle vara svårt att känna sig hemma.

Men ingenting stämmer. Jag kände mig hemma i den här familjen direkt när jag kom hit och än så länge har jag inte hittat någonting med dem som jag tycker är knäppt. Det är annorlunda, men inte knäppt.

Det är jag mycket glad för:)

I kväll var det en stor volleyboll match mellan LCHS (skolan jag går i) och deras största konkurrent, en skola som ligger ca 1,5 timmar härifrån. Vi spelade mot dem förra veckan och vann och då sa de: "vi hade bara en dålig dag". Jag tror ni kan förstå stämningen.

Här är en bild från matchen:



Jag fick vara linjedomare igen. Jag tror domaren blev mycket irriterad på mig för jag kan inte påstå att jag är världens bästa linjedomare. Jag gjorde fel tecken stup i kvarten och var bara allmänt osäker.. Men det gjorde inte så mycket för det var junior-teamet som spelade. Varsity-teamet är det bästa teamet och när de spelade fick jag sköta poäng-tavlan. Jag satt bakom ett bord och såg viktig ut samtidigt som jag klickade på olika knappar. Det var kul och jag gjorde inte lika många fel:)

Vi vann tyvärr inte. Men vi hade bara en dålig dag. Haha:)

Nej nu ska jag sova! KRAM!

2 veckor!

Nu har jag varit har i tva veckor och jag trivs valdigt bra maste jag saga!
Tycker mycket om den har familjen och kunde knappast ha blivit placerad i en battre, och framforallt inte pa ett vackrare stalle. Helt otroligt vackert ar det har!

Och skolan ar rolig. Dagarna ar kortare an i sverige, lektionerna kanns som om de ar gjorda for de som gar i 7an, och vi gar bara i skolan 4 dagar per vecka! Jag trodde skolan skulle vara striktare an i sverige men det ar den inte heller. Lararna ar jatteroliga och vi pratar om helt irrelevanta saker pa lektionerna. Idag forsokte en av lararna lara sig ett trick som gick ut pa att han kastade en slant over axeln och fangade den bakom ryggen. Det gick inte sa bra.

Han hittade aven en chokladkaka i sin frys som jag fick:)

Om nagon manad ar det homecoming och idag fragade en kille en tjej om hon ville ga pa dansen med honom genom att pryda hela hennes skap med massa saker. En tjej har berattade att folk ar valdigt kreativa och det ar en tjej som ska bjuda en kille (till en slags dans dar tjejerna bjuder killarna pa allting) genom att baka muffins till honom och skriva "I want muffin more than to go with you".

Idag var det ett utbytesstudent-mote och vi gick igenom massa regler. Vi tog ett foto pa allihopa, och om fem manader ska vi ta ett foto igen och se hur mycket fetare alla har blivit. Haha!

Vi alla fick varsin mormon-bok ocksa pa sitt egna sprak sa nu har jag alltsa tva svenska mormonbocker och sen har jag fatt lana tva engelska (en att ha hemma och en for skolan). Sa fyra mormonbocker har jag just nu! Hahaha...

Nu ska jag sova! Godnatt pa er dar hemma!!
Och grattis Jossikoss i jatteefterskott, kom pa att jag vill skriva det har ocksa! :)

RSS 2.0