Januari är snart slut!

Känner mig lite tråkig som aldrig uppdaterar här men har knappt tid nu!
Allt är bättre sen förra gången jag skrev, min värdmamma bad om ursäkt och allt är bra nu.

Jag kommer inte hem förrän 7 på kvällarna nu eftersom jag har gått och blivit en brottnings-manager. Så denna helg har jag varit på en brottningsturnering. Vi åkte buss i 6 timmar och det var en väldigt jobbig bussresa. Brottarna måste förlora vikt så de skruvade upp värmen i bussen på max (för att de skulle svettas). Kändes som att sitta i en bastu! Och eftersom det är en skolaktivitet får man inte visa axlarna så jag kunde inte ta av min min t-shirt och bara ha ett linne..

Helgen var väldigt rolig i alla fall!

Laddade upp bilder på min dator men internet är lite segt nu så jag får lägga upp dem senare.

Kram på er där hemma, tänker på er. Känns sjukt att det snart är februari!

Förresten kom det kinesiska akrobater till vår skola idag. De kommer från kina och åker omkring i usa och uppträder, så vi fick gå från våra lektioner och titta på dem, det var lite kul:)

5 manader

Idag ar det min 5-manaders dag.
Vi ar lediga fran skolan for det ar marin luther king-day. Haha kanns konstigt att skriva men jag foredrar nastan att ga till skolan an att vara hemma. Gillar verkligen skolan har. Men det ar skont, sov till klockan tolv i morse:)

Idag har jag varit valdigt ledsen, min vardmamma anklagade mig for att ljuga. Vet att det kommer ga over snart men det kanns valdigt jobbigt just nu. Hon ar pa basketmatch nu men nar hon kommer hem ska vi prata mer, kanns lite laskigt.




Julia och Flo ar hemma nu. Kanns konstigt. Det har hela tiden varit sa langt fram och jag har aldrig riktigt forstatt att det skulle komma en dag da de skulle aka hem. Men nu har den dagen passerat, fort tiden gar!

Kram pa er dar hemma. Hoppas ni ar glada i alla fall.


Halvvägs

Idag är första dagen på andra halvan av tiden här, hm, kan man skriva så? Det känns konstigt att halva tiden redan svishat förbi.

Jag är dålig på att skriva här. Det beror på att jag har spenderat mycket tid med framförallt Julia och Flo, de åker hem på fredag (lämnar panaca på torsdag). Är lite ledsen över det eftersom det endast är dem som skrattar med mig när saker är annorlunda här och förstår skillnaderna. Men men, jag är glad att de var här de första fem månaderna.



Jag har väldigt många saker att se fram emot nu under våren i alla fall! Framförallt att jag kanske kommer åka till Hawaii i mars! Har pratat lite med mamma och pappa om det och de tyckte att jag kanske kunde få lite av den resan betalad i 18-års present. Det är en utbytesstudentresa vilket betyder att det är organisationen som ordnar den och man åker med massa andra utbytesstudenter i USA. Ser verkligen grymt mycket fram emot det (om det finns platser kvar, vilket inte är säkert än)!!

Och i mars kommer jag kanske åka till kalifornien också. En tjej och en kille från LCHS (skolan jag går på) fick möjligheten att åka på en ledarskapsutbildning i kaliforninen för en helg. Jag frågade om utbytesstudenter kunde göra det, min lärare ringde runt och det var tydligen okej, så nu kommer jag förmodligen åka!

Och sen i början av mars börjar track-säsongen också. Så jag ska gå på try-outs och jag hoppas på att jag kommer med för jag vill verkligen vara med i track-teamet (det är typ friidrott men man väljer fördjupningar och jag kommer välja springning).

Ingen av de här sakerna är ju 100 procent men om allting blir av så blir jag glad! Ser verkligen fram emot allt detta!

Nu har det börjat bli lite varmare här också. Vet inte om det kommer hålla i sig men jag går och hoppas på det.

KRAM! Och förlåt ska försöka uppdatera lite oftare...

Grattis!

Just nu har jag en bror som ar 20 ar dar hemma!
Grattis, grattis, grattis Ludde!!!!!!!!!!!!!!
I efterskott iof eftersom det ar den 6:e har idag men jag loggade inte in pa datorn igar...
STOOOR kram till dig!!!!!!!!

Nyår!

Nu är det 2010! Jag kommer tillbaka till sverige det här året! Nästan lite läskigt (att tiden går så fort).

Skulle egentligen ha firat nyår i las vegas men det blev inte riktigt så. Vi stannade i Panaca, spelade spel och smällde av några små fyverkerier vid tolvslaget. Fyverkerier är egentligen olagligt här men sheriffen i panaca sa ingenting:) Varje gång en bil närmade sig skrek någon "cops!" och alla blev oroliga, det var ganska kul:)

Dagen därpå åkte jag, julia (annan utbytesstudent), eva (förra årets utbytesstudent), bev och pete (julias värdföräldrar) till vegas. Vi åkte runt på "the strip" och satt i fönstrerna och ropade "gott nytt år" till folk. Vi åt på sushirestaurangen som jag och min familj besökte förra (nej förrförra! har inte riktigt vant mig än) året, vi tog foton vid las vegas-skylten (dock saknade min kamera batterier så julia fotograferade och jag har inte fotona än) och gjorde en del andra roliga saker också.

Juste! På nyår gick jag på ett amerikanskt party också:) En tjej frågade mig och Julia om vi ville följa med så vi gjorde det. Vi sa det till Julias värdföräldrar och att vi bara skulle stanna en liten stund. Kan ju inte påstå att det var det roligaste jag gjort men lite kul var det. En kille skulle visa ett you-tube-klipp och innan han spelade upp det frågade han om alla var okej med att det var svordomar i klippet:) Sen var det en annan kille som försökte härma de andra utbytesstudenterna inför mig och julia.

Detta år kommer jag gå till kyrkan klockan halv tolv istället för nio varje söndag, så jag hade sovmorgon imorse, det var skönt:)

Kram på er där hemma! Vi ses snart!

RSS 2.0